Hanggenerátor

Kínálatunk

THOR
Az elektronikus kipufogó rendszer

Dízel vagy benzines autója van és szeretné ha úgy szólna mintegy igazi sport autó?
A THOR egy vagy két nagyteljesítményű hangszóróval rendelkezik, amelyek titán-acél ötvözetből készült gömb alakú szerkezetekben vannak elhelyezve. A rendszer minden modern Can-bus rendszerü autóhoz alkalmas. A THOR rendszer telepítéséhez csak az autó motorjának CAN-buszjára van szükség. A CAN-buszon keresztül történik az elektronikus kipufogórendszer és a motor működésének teljes szinkronizálása. Töltse le a THOR alkalmazást telefonjára és válassza ki autója hangját a több mint 20 legendás sportautó hangzás közül.

Keressen minket elérhetőségeink bármelyikén!

XHAUST
Hanggenerátor visszadurrogás funkcióval

Ön is megelégelte, hogy a legtöbb mai autónak gyakorlatilag nincs hangja? Hiába a nagy teljesítmény és gyönyörű sportos külső, ha elmarad a hangélmény ami teljessé teszi az autózást! Ki ne álmodozott volna már gyerekkorában is arról, hogy egy olyan autót vezet, amiben "dübörög" a sportkipufogó?
Élje át Ön is az elképesztő hangélményt, amelyet például egy Lamborghini Urus, Ferrari Pista 488, Audi RS7, Porsche 981, Mercedes CLA 45 AMG vagy egy Ford Raptor nyújthat az Ön dízel, benzines vagy hibrid autójában is! Váltson hangot egyszerűen, egy mozdulattal applikáción keresztül!

Keressen minket bizalommal!